Ring oss! 08-5000 70 55 info@startabutik.se

Tjäna pengar på att bygga e-handel

För dig som webbyrå vet vi hur viktigt det är att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Låt oss ta hand om dina kunder som vill satsa på e-handel

Du är fri att vara kreativ

Systemet är byggt för att du och din kund ska få full frihet i design och layout. Du kan själv anpassa systemet efter egna önskemål och nya funktioner kan enkelt programmeras in efter önskemål. Du styr själv all design från administrationen och hela systemet kan designas om via HTML och CSS. Du kan också lägga till egna sidor och funktioner genom olika typer av integreringar.

Kraftfullt API mot dina andra tjänster

Systemet öppnar även möjligheter för dig att koppla dina kunders butiker till dina övriga tjänster via vårt API. API:et kan kominucera med butikens order, produkt och kunddatabas på ett enkelt sätt. Du kan också bygga lösningar för att din kund arbetar med information i ditt system vilken sen förs över till kundes webbutik.

Snabb, trevlig och kunnig support

Om du behöver hjälp med nya funktioner eller har frågor om existerande finns vi här för att hjälpa dig. Du når oss via telefon och e-post.

Minimerade kostnader

Du komme snabbt igång till en låg kostnad och kan inom kort börja erbjuda dina kunder en riktig e-handelslösning utan att själv behöva skriva en rad kod. Du sköter så mycket du vill själv, och resten hjälper vi dig med. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att ta nästa steg. Ring oss på 08-5000 70 55